Buffet bestellen Enschede

Buffet bestellen Enschede

Een allround cateraar inhuren, met of zonder partytent? U komt dan automatisch uit bij de cateraar in Enschede van Hapjes aan Huis. Hij staat elke dag voor u klaar met een heerlijk buffet, voedzame lunch, mooie High Tea of meesterlijke BBQ.

Makkelijk bestellen door heel Nederland

Bestellen is eenvoudig!
U vindt op onze website een uiterst transparant keuzemenu, waarop u gewoon alles aanklikt wat u wilt eten. Onze 65 samenwerkende partyservice ondernemers bieden door heel Nederland precies hetzelfde assortiment aan. Wilt u een buffet in Enschede bestellen, dan zorgt uw postcode dat de bestelling direct bij onze cateraar in Enschede terecht komt.

Lunch en buffet op mooie schalen

Landelijke samenwerking levert grote voordelen op. Alle gerechten, warm en koud, worden volgens afgesproken richtlijnen bereid. Ook de presentatie van de gerechten is vakkundig uitgedacht. Natuurlijk serveert onze cateraar het buffet en de lunch in Enschede op nette schalen. Ook chafing dishes die de gerechten op temperatuur houden zijn inbegrepen. In plaats van servies kunt u natuurlijk ook kiezen voor disposables. Bovendien kan de lunch ook  worden aangeleverd als lunchpakket.

Buffet Enschede

Een wereldwijde menukaart

En dan het enorme assortiment waaruit u kunt kiezen. Nederlandse stamppotten en lekkere salade voor een aangenaam en ontspannen feest. Grieks en Italiaans voor de zuidelijk georiënteerde smaak. Maar ook een creatief uitgewerkte Spaanse tapas schotel met verrassende gerechten. Het maakt allemaal deel uit van ons omvangrijke buffet assortiment.

Alsof het nog niet genoeg is voert onze cateraar in Enschede ook een stevige oosterse kaart. Een saté buffet, Thais buffet en uiteraard Indisch of Chinees, brengen de gasten op uw evenement precies in de juiste stemming.

Persoonlijk contact

Aan de partyservice van Hapjes aan Huis gaat altijd persoonlijk contact vooraf. Na het bestellen via de website, zoekt onze cateraar in Enschede eerst telefonisch contact met u. Het partyservice arrangement kan op deze wijze precies worden afgestemd op uw specifieke wensen. Ook worden nauwkeurige afspraken gemaakt over het brengen van buffet of lunch en het weer ophalen van het vuile servies.

De lunch of het buffet in Enschede slaagt altijd
met de cateraar van Hapjes aan Huis!


Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.