Buffet bestellen Deventer

Buffet bestellen Deventer

Kwaliteit, gemak en prima service? Onze cateraar in Deventer scoort uitstekend op al deze punten. Een buffet bestellen in Deventer is een feest. Evenals trouwens het bestellen van een prima lunch. Partyservice in zijn meest perfecte vorm, dat is wat de cateraar in Deventer van Hapjes aan Huis u biedt.

Cateraar met exclusief assortiment

Hapjes aan Huis is niet zomaar een samenwerkingsverband. De 65 partyservice ondernemingen die Hapjes aan Huis vormen, hechten sterk aan hun exclusieve aanbod met buffet en lunch voor een aantrekkelijke prijs. Overal in Nederland voeren zij hetzelfde assortiment. Hierdoor kunt u centraal bestellen via onze handige website. Op basis van uw postcode komt de bestelling automatisch binnen bij onze cateraar in Deventer.

Lunch of buffet uit alle windstreken

Om partyservice van hoge kwaliteit te verlenen, neemt onze cateraar in Deventer voor iedere bestelling van lunch of buffet ruim de tijd. Ook neemt hij altijd telefonisch contact met u op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Het aanbod van de Hapjes aan Huis cateraar is opvallend ruim. De gerechten komen uit diverse windstreken. De Europese kaart vermeldt een Grieks, Italiaans, Spaans of Nederlands menu. Het Spaanse buffet heeft daarbij de vorm van een uiterst creatieve tapas schotel. De Nederlandse smaak vindt u terug in ons aantrekkelijke stamppotten buffet.

Buffet catering Deventer

Losse hapjes, salade of saté

Maar ook een buffet uit het verre oosten behoort bij partyservice Deventer tot de mogelijkheden. De kaart vermeldt een Chinees, Indisch of Thais menu.

De gerechten die u kunt bestellen bij onze cateraar in Deventer zijn koud of warm. Ook kunt u besluiten tot deelbestellingen zoals losse hapjes, een voedzame salade of een lekkere portie saté. Zeker tijdens een gezellige receptie zullen uw gasten hiervan genieten.

Zorgeloos feest vieren

Bestellen in Deventer bij de partyservice van Hapjes aan Huis, neemt u heel veel werk uit handen. Alles wordt op mooi servies bij u gebracht en gaat vergezeld van een vakkundige uitleg.

Voor een geslaagd evenement kunt u zich eigenlijk niets mooiers wensen!
Bestel direct online de catering voor in Deventer.


06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.