Buffet bestellen Almelo

Bent u Buffet bestellen Almelo?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet bestellen Almelo

Ontspannen uw buffet bestellen in Almelo? Of liever een uitgebreide lunch? Hapjes aan Huis wordt in Almelo vertegenwoordigd door een uiterst sterke cateraar. Wij kunnen daarom stellen dat onze partyservice in Almelo veruit de beste is!

Bestellen bij een allround partyservice

Samen met 65 cateraars door heel Nederland vormt uw cateraar in Almelo een professioneel samenwerkingsverband. U ziet dit direct terug in het gevarieerde aanbod. U kunt gerechten bestellen uit alle windstreken. Indisch, Thais, Italiaans, Chinees of Grieks; elke keuken is bij uw allround partyservice in Almelo vertegenwoordigd.

Ook heel beperkt bestellen

Het is absoluut niet nodig om direct een compleet buffet te bestellen in Almelo. Ook een lekkere salade, saté of vrolijke hapjes voor uw gasten, worden met veel enthousiasme bij u thuis of op het bedrijf bezorgd. Kijk eens in ons overzichtelijke keuzemenu of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stamppotten buffet, lunch of tapas

Bij Hapjes aan Huis kunt u ook een mooie partytent huren. Bijzonder leuk voor een ongecompliceerd feest, dat u aankleedt met een heerlijk stamppotten buffet. Maar ook voor een chique lunch of gezellig tapas buffet kan zo’n prachtige partytent worden benut.

Buffet cateraar Almelo

Partyservice gelegenheden

Geniet van uw feest

De partyservice van Hapjes aan Huis heeft tot doel u een ontspannen dag of avond te bezorgen.  Geeft u de catering uit handen, dan geniet u ongedwongen van uw eigen feest. Een feestelijk buffet bestellen in Almelo? Ideaal, want na afloop ruimt onze servicebewuste cateraar alles voor u op.

Optimale keuzevrijheid en een geslaagd feest

Uw Hapjes aan Huis cateraar in Almelo biedt u optimale vrijheid. Bij het bestellen heeft u steeds de keuze tussen koud en warm. Een lunch bestellen in Almelo? U bepaalt zelf of hij gebracht wordt op luxe schalen of geleverd wordt als heerlijk lunchpakket. In een handomdraai plaatst u op onze website uw bestelling en hoeft verder nergens meer aan te denken.

Met onze partyservice in Almelo slaagt elk feest!

.