header image

Buffet Almelo

Heeft u een gelegenheid in de regio Almelo waar veel gasten komen eten en wilt u een buffet voor ze bestellen?

Wij staan voor kwaliteit en bereiden alles vers in eigen keuken. Bestel bij ons en u bent verzekerd van een goed verzorgt buffet! Heeft u altijd al eens gast in eigen huis of op het werk willen voelen? Wij verzorgen alles voor u van A tot Z. Door te bestellen bij onze cateringservice nemen wij al uw keukenzorgen uit handen. 

Buffet bestellen in de regio Almelo doet u direct online!

Wij hebben buffetten in allerlei vormen met verschillende prijzen. Wij verzorgen dagelijks aan huis en op het werk smakelijke buffetten in de regio van Enter, Vriezenveen, Borne, Rijssen, Delden, Tubbergen. Van een compleet verzorgd koudbuffet of koud- & warmbuffet tot een satébuffet of Oriëntaals buffet. Reserveer gemakkelijk online bij ons!

Wilt u graag uw eigen buffet samenstellen met uw lievelingssmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om uw wensen kenbaar te maken. Wij verzorgen het graag voor u. Wilt u op een andere manier genieten van uw buffet, denk dan eens aan een walking dinner , waarbij u uit de hand of vanaf een statafel geniet van heerlijk vers bereide hapjes van onze chef kok. Een onvergetelijke sfeer voor u en uw gasten.

Reserveer nu direct uw buffet in Almelo

Wij laten graag uw culinaire wensen uitkomen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment