header image

BBQ & gourmet cateraar Zwolle

BBQ en gourmet cateraar Zwolle

Als u plannen heeft om een barbecue of gourmet te organiseren, dan kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen. Met onze complete bbq- en gourmetschotels bent u er snel uit. We bieden complete en kwalitatief erg goede arrangementen in verschillende vormen en samenstellingen. Vanaf 5 personen bestelt u al een compleet verzorgd bbq of gourmet wat wij zonder bezorgkosten, 365 dagen per jaar door heel Nederland en België kunnen komen bezorgen. Zo ook in de regio van Zwolle, Ommen, Giethoorn, Steenwijk, Hattemerbroek, Heino en Wijhe.

Ons bbq en gourmet assortiment in Zwolle bestellen

Een compleet arrangement voor een geslaagde bbq of gourmet avond is snel bij ons besteld. Wij hebben arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en voor mensen met een vegetarisch dieet. Over de vaat hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen onze spullen weer vuil ophalen en doen de afwas voor u!

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Zwolle?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Zwolle, Ommen, Giethoorn, Steenwijk, Hattemerbroek, Heino en Wijhe! Bestellingen worden gekoeld bezorgd. In het geval u op een exacte tijd geleverd wilt hebben, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Wij wensen u heel veel eetplezier met uw gasten! Eet smakelijk!

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment