header image

BBQ & gourmet cateraar Raalte

BBQ en gourmet cateraar Raalte

Zoekt u goede cateraar om een BBQ te verzorgen? Wij helpen u graag en doen het al jaren. Door heel Nederland en België verzorgen wij onze complete en uitgebreide bbq- en gourmetschotels. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Raalte, Dalfsen, Hellendoorn, Holten, Nieuwleusen, Haarle en Heeten. Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Raalte bestellen

In enkele kliks besteld u één van onze barbecue- of gourmetschotels. Speciaal voor de kinderen hebben wij een kinderbarbecue met leuke verrassing! Eén dag voor de bezorging ontvangt u van ons een e-mail hoe laat wij, op uw gewenste bezorgdag, het eten komen bezorgen. Het ophalen gaat op dezelfde wijze, waardoor u precies weet hoe laat wij de (vuile) materialen weer op komen halen. Zelfs de afwas doen wij voor u!

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Raalte?

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Raalte, Dalfsen, Hellendoorn, Holten, Nieuwleusen, Haarle en Heeten! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. Op de afgesproken levertijd komen wij bij u alles leveren. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment