header image

BBQ & gourmet cateraar Hengelo

BBQ en gourmet cateraar Hengelo

Op zoek naar een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue of gourmet compleet komt verzorgen bij u? Wij doen het graag en doen het al tientallen jaren. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.  Wij leveren het hele jaar door in heel Nederland en België. Vanaf 5 personen komen wij bij u aan de deur en bezorgen het eten op elke locatie. Leveren in de regio van Hengelo, Zeldam, Saasveld, Deurningen, Oldenzaal, Weerselo en Agelo is bij ons geen enkel probleem.

Ons bbq en gourmet assortiment in Hengelo bestellen

Met een paar klikken bestelt u een gourmet of bbq. Er zijn speciaal samengestelde bbq- en gourmetschotels voor de kinderen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd. De afwas hoeft u niet te doen. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Hengelo?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in Hengelo, Zeldam, Saasveld, Deurningen, Oldenzaal, Weerselo en Agelo! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Wij zijn mensen van de tijd en zijn er dus op het afgesproken moment. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment