Buffet bestellen Zaandam

Buffet bestellen Zaandam

Is alleen het beste buffet in Zaandam goed genoeg voor u? Bij de cateraar van Hapjes aan Huis komt u volledig aan uw trekken. Hij verzorgt voor u een partyservice om van te dromen. Dit geldt zowel voor het buffet als voor de lunch in Zaandam.

Partyservice volgens landelijke normen

Het geheim van de sterke formule die uw cateraar in Zaandam hanteert, zit verborgen in de hechte samenwerking binnen het landelijk netwerk van Hapjes aan Huis. Samen met 65 cateraars wordt gewerkt volgens heldere landelijke normen. Dit leidt tot een gegarandeerde kwaliteit en een ongeëvenaard aanbod van lunch en buffet in Zaandam.

Buffet catering Zaandam

Eenvoudig bestellen via onze website

Door de landelijke samenwerking kunt u de gewenste partyservice in Zaandam heel gemakkelijk online regelen. Gewoon, via deze website. Uw postcode zorgt ervoor dat de bestelling direct bij onze cateraar in Zaandam terecht komt.

Het assortiment is zeer ruim. De gerechten, zowel koud als warm, kunnen eenvoudig door u worden aangeklikt. Partyservice is bij de cateraar van Hapjes aan Huis al interessant vanaf 10 à 15 personen. U kunt dan kiezen voor een complete lunch of een perfect buffet, maar ook een bestelling van losse hapjes, saté of verse salade tilt uw jubileum of receptie naar een hoger plan.

Ruime menukaart, gerechten keurig opgediend  

Nederlandse stamppotten, Spaanse tapas, Grieks of Italiaans; al deze Europese gerechten vrolijken uw evenement in hoge mate op. Maar ook Chinees, Thais of Indisch vindt u in ons keuzemenu.

Lunch en buffet in Zaandam worden door onze cateraar geserveerd op nette schalen. Opscheplepels en chafing dishes zijn hierbij inbegrepen. Na afloop levert u zorgeloos al het serviesgoed met lepels vuil bij ons in.

Persoonlijk contact en advies

Wilt u graag vooraf advies, vraag dan een offerte aan of neem direct contact met ons op via deze website. Na het bestellen zoekt onze partyservice ondernemer in Zaandam altijd eerst telefonisch contact met u. Alles kan dan worden doorgesproken en afgestemd op uw situatie.

Dankzij de uitstekende partyservice door onze cateraar, nuttigt u met groot plezier uw buffet of lunch in Zaandam!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.