Buffet bestellen Purmerend

Buffet bestellen Purmerend

Zorgeloos genieten van een eersteklas buffet? De Hapjes aan Huis cateraar in Purmerend regelt het voor u.  Een enorme waaier van gerechten staat u ter beschikking. U bestelt ze in een handomdraai via het handige keuzemenu op onze website.

Landelijke partyservice met gewaarborgde kwaliteit

Binnen Hapjes aan Huis werken 65 cateraars intensief samen. Door overal in Nederland hetzelfde assortiment te voeren, vormt Hapjes aan Huis een landelijk dekkende partyservice met een gewaarborgde kwaliteit. De gerechten die u bij onze cateraar in Purmerend kunt bestellen, zijn heel internationaal van aard. Zo kunt u Italiaans bestellen,  maar ook Grieks, Chinees, Thais of Indisch. Houdt u liever de keuze iets dichter bij huis, dan kunt u naar hartenlust genieten van onze overheerlijke Nederlandse stamppotten.

Cateraar voor kleine en grote evenementen

Onze cateraar in Purmerend is er niet alleen voor grote gezelschappen en grootschalige evenementen. Kleine feesten en partijen worden net zo professioneel bediend. Dit geldt trouwens niet alleen voor het buffet maar evenzeer voor de lunch, gezellige BBQ of vrolijke High Tea.

Via het heldere keuzemenu op onze website plaatst u bestellingen voor groepen vanaf 10 à 15 personen. U kiest zelf de gerechten die warm en koud kunnen zijn. Eet u graag van mooi servies, dan zult u verrast zijn over onze mooie schalen.

Buffet catering Purmerend

Tapas, salade en saté

Uw lunch of buffet bestellen in Purmerend neemt u alle zorg uit handen. U ontspant zich op uw eigen evenement en laat zich verrassen door de mooie gerechten die onze cateraar brengt. Neem bijvoorbeeld een tapas buffet; de opmaak van al de verschillende gerechtjes levert uw gasten genoeg gespreksstof op. Maar ook een gezondesalade of lekker saté buffet bevordert een ongedwongen samenzijn tijdens uw festiviteit.

Opgewekte partyservice ervaringen

Bij het bestellen van lunch of buffet gingen velen u al voor. Lees gerust hun ervaringen op onze website en doe daar uw voordeel mee.

Gemak en kwaliteit zijn bij Hapjes aan Huis voor 100% verzekerd.
Met onze cateraar in Purmerend slaagt uw evenement altijd!

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.