Buffet bestellen Hoorn

Buffet bestellen in Hoorn

Zorgeloos genieten van een heerlijke lunch of uitgebreid buffet? In Hoorn heeft Hapjes aan Huis een perfecte cateraar. U kunt er 24 uur per dag bestellen via onze uitgebreide website.

Wereldgerechten bestellen in Hoorn

In Nederland vormen 65 cateraars een intensief samenwerkingsverband. Werkend onder de naam Hapjes aan Huis, bieden zij overal in Nederland hetzelfde lunch-, buffet-, BBQ-, of High Tea assortiment aan. De gerechten die u kunt bestellen in Hoorn komen uit alle windstreken. Zo kunt u kiezen voor Grieks of Italiaans, maar ook Thais, Indisch of Chinees staan op het menu.

Onze catering service past in elk budget. Bovendien kunt u de lunch of het buffet geheel naar eigen inzicht samenstellen. U klikt eenvoudig door onze transparante menu’s en bepaalt zelf hoever u wilt gaan. Dit kan variëren van lekkere losse hapjes bestellen tot een zeer volledig partyservice arrangement.

Stamppotten en misschien een partytent

Naast alle buitenlandse gerechten kunt u natuurlijk ook oerhollandse stamppotten bestellen in Hoorn. Ideaal voor een vrolijke party met veel mensen samen in een partytent. Ook voor het huren van zo’n partytent bent u trouwens bij Hapjes aan Huis aan het juiste adres. Zo kunt u de beslissing om een buffet of lunch te bestellen, moeiteloos laten uitgroeien tot het laten verzorgen van uw complete feest.

Buffet cateraar Hoorn

Partyservice gelegenheden

Wij verzorgen voor elke gelegenheid de catering in regio Hoorn. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden waarvoor wij de catering zoal verzorgen.


Verrassend tapas buffet bestellen

Bijzonder gezellig is ook ons tapas buffet. Een tapas buffet bestellen zorgt voor veel nieuwsgierigheid. De verrassende hapjes en vrolijke afwerking, dragen sterk bij aan een feestelijke sfeer. Het tapas buffet wordt op schalen geleverd, inclusief opscheplepels en chafing dishes. En de afwas na afloop? Die doen wij.

Salade en saté

Verbaas u over het ruime assortiment van uw partyservice in Hoorn. Het aanbod is zowel koud als warm en omvat ook gezonde salade schotels en heerlijke saté. Uw cateraar in Hoorn neemt u graag alle zorgen uit handen.

Zo kunt u dankzij onze partyservice volop genieten van uw eigen feest! 

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.