BBQ catering Hoofddorp

BBQ Hoofddorp

Wilt u uw gasten een zalige en onbezorgde bbq serveren? Aan huis, bij uw bedrijf, voor een straatfeest, tuinfeest of bij een groepslocatie? Hapjes aan Huis serveert de barbecue arrangementen vanaf 15 tot wel 3000 personen.

Wij kunnen de bbq bezorgen met en zonder kok!

U bekijkt ons bbq assortiment, maakt uw keuze en besteld direct online. Staat uw keuze er niet tussen heeft u vragen of een ander budget/wensen pakket? Geen probleem. Vraag een bbq offerte aan en wij helpen u graag persoonlijk verder.

BBQ assortiment Hoofddorp

Uit welke zomerse barbecue variaties kunt u kiezen?

BBQ bestellen Hoofddorp

BBQ referentie

In mei hebben wij bij Ank Mewafi uit Hoofddorp onze complete vis en vlees barbecue verzorgt. Zij schreef ons het volgende:

"Wij hebben geen foto's gemaakt. Wel hebben we een goede herinnering aan deze dag. Ondanks de enorme regen en hagel bui en harde wind, die net op het moment kwam toen de 1ste stukken
vlees op de bbq waren gelegd. Ook ik, het feestvarken, kwam 'te laat' op mijn eigen feestje. Maar dat had met mijn werk te maken.

Het eten zag er niet alleen goed verzorgd uit maar smaakte ook goed. Ze waren op tijd en uitermate correct. Zeker voor herhaling vatbaar!

En wanneer wij weer aan een catering denken weten wij jullie absoluut weer te vinden. Veel dank voor jullie goede bijdrage in de feestvreugde
."

Wilt u ook onbezorgd genieten? Bekijk hier ons bbq assortiment.


Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.