Buffetten bestellen Hilversum

Buffet bestellen Hilversum

Een buffet of lunch bestellen van zeer hoge kwaliteit? De cateraar in Hilversum van Hapjes aan Huis, vormt dan een logische keuze. De enorme variatie in gerechten en hoge professionaliteit, zorgen dat de partyservice van onze cateraar in Hilversum met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

Makkelijk bestellen via onze website

Binnen Hapjes aan Huis werken 65 Nederlandse cateraars met elkaar samen. Deze samenwerking heeft geleid tot een landelijk dekkende partyservice. Bestellen bij een cateraar van deze landelijke partyservice, doet u via onze website. De Europese keuken is goed vertegenwoordigd met Italiaans, Grieks en Nederlands op het menu. Maar ook de oosterse keuken is sterk aanwezig en biedt keuze uit een Chinees, Indisch of Thais buffet.

Van top niveau is ook de lunch bij onze cateraar in Hilversum.

U kunt hem bestellen in diverse variëteiten. Bovendien kan de lunch worden aangekleed met heerlijke drankjes en fruit. Natuurlijk serveert onze partyservice in Hilversum uw lunch op keurige schalen. Bestelt u de lunch voor onderweg, dan kan deze ook als handig lunchpakket door onze cateraar worden geleverd.

Buffetten catering Hilversum

Vrij kiezen uit vele gerechten

Een bedrijfsjubileum, een housewarming of een huwelijksreceptie; al deze gelegenheden lenen zich prima voor het bestellen van een buffet of lunch. Bij uw bestelling kan bovendien uit koud en warm worden gekozen. Het genre dat u kiest bepaalt u helemaal zelf. Worden het Nederlandse stamppotten, Spaanse tapas, organiseert u een fris salade buffet, of kiest u misschien voor saté?

Al vanaf 10 á 15 personen is partyservice ideaal. Traploos klikt u op onze website het aantal gerechten aan. Op de dag van uw evenement komt onze cateraar in Hilversum de lunch of het buffet ruimschoots op tijd bij u bezorgen. Een besteld buffet wordt keurig in schalen voor u opgesteld en is voorzien van opscheplepels en chafing dishes. Ook wordt een vakkundige uitleg gegeven bij elk buffet.

Bij de cateraar in Hilversum bestellen, betekent zorgeloos genieten van uw evenement!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.