Verjaardag catering Castricum

Buffet thuisbezorgd in Castricum

Wilt u uw buffet uitbesteden aan een betrouwbare kwaliteit cateraar? Warm - Koud thuisbezorgd met alle materialen en geen afwas? Kijk dan snel naar het buffet assortiment op Hapjes aan Huis en bestel direct online!

U kunt alle buffetten bij ons online bekijken. U vindt de inhoud en de prijs van het buffet per onderdeel en direct online uw reservering plaatsen. Zodra wij uw reservering ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken en sturen wij u een bevestiging per mail.

Onze buffet mogelijkheden

Buffet Castricum

Buffet referentie uit Castricum

Onlangs hebben wij aan de Laan van Albertshoeve in Castricum een koud buffet verzorgd bij Ans de Wolf. Zij vierde haar verjaardag en heeft ons via via gevonden. Zij schreef ons het volgende en stuurde een aantal foto's.

"Beste Hapjes aan Huis, hartelijk dank voor al het lekkers dat jullie gemaakt hebben voor mijn 58ste verjaardag. Al mijn gasten hebben genoten en er was ruim voldoende. Bedankt voor het opbouwen van het buffet en het doen van de afwas :). Voor een volgend feest weet ik jullie te vinden."

Graag gedaan mevrouw de Wolf en graag tot een volgende keer.

Buffet gelegenheden

Een buffet bestellen of een offerte aanvragen?

Bekijk ons assortiment en bestel online. Heeft u vragen, komt u er niet uit of heeft u een heel groot feest te vieren? Vraag een offerte aan en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Buffet catering bestellen Castricum

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.