Buffet bestellen Bloemendaal

Buffet bestellen Bloemendaal

Een werkelijk professionele lunch of buffet tafel bestellen? Dat is in Bloemendaal beslist niet moeilijk. De top cateraar van Hapjes aan Huis verwent u hier met de service die voor elke partyservice ondernemer uit dit samenwerkingsverband heel gewoon is.

Bestellen via deze website

In Nederland werken 65 geselecteerde cateraars nauw met elkaar samen. Zij voeren samen hetzelfde top assortiment en verlenen dezelfde service. Bestellen bij één van deze partyservice ondernemingen doet u heel eenvoudig via deze website. Uw postcode zorgt dat onze cateraar in Bloemendaal uw bestelling ontvangt. Op de dag van uw evenement komt onze cateraar in Bloemendaal bij u op bezoek met de vakkundig klaargemaakte lunch of buffet tafel.

Buffet en lunch of hapjes, salade en saté

De website van Hapjes aan Huis is zo ingericht dat u helemaal zelfstandig kunt kiezen. De gerechten zijn warm en koud en komen uit diverse landen. Zo bestelt u naar wens Grieks, Italiaans, Spaanse tapas, Nederlandse stamppotten, Indisch, Chinees of Thais. Deze keuzevrijheid zult u bij een andere cateraar niet gauw tegenkomen.

Buffet catering Bloemendaal

En alsof dit nog niet genoeg is, kunt u ook specifieke deelbestellingen doen voor uw receptie, bedrijfsfeest of buurtfeest. Zo maken wij graag een heerlijke salade voor uw gasten klaar en verwennen hen met saté. Zeker bij een receptie is het ook heel prettig dat u bij onze partyservice lekkere hapjes kunt bestellen.

Vraag gerust om advies

Wilt u graag advies, dan staat onze cateraar in Bloemendaal voor u klaar. U kunt uw vragen stellen via ons Direct Contact formulier of heel gemakkelijk door een offerte aan te vragen. Ook nemen wij na het bestellen altijd telefonisch contact met u op. De lunch, het buffet, de BBQ of High Tea wordt zo door onze cateraar perfect in overeenstemming gebracht met uw wensen.

Ook aan de presentatie van de gerechten beleeft u veel plezier. Mooie schalen, opscheplepels en chafing dishes; ze zijn allemaal inclusief. Bovendien geeft onze cateraar in Bloemendaal bij elke bezorgde bestelling een vakkundige uitleg.

Partyservice Bloemendaal tilt uw evenement naar een hoger niveau!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.