Buffet catering Amstelveen

Buffet bestellen Amstelveen

Vindt u het ook zo heerlijk als de lunch of het buffet voor u wordt klaargemaakt? Bij de Hapjes aan Huis cateraar in Amstelveen snappen we dit maar al te goed. Het grote voordeel van een goede partyservice is immers, dat het u enorm veel zorgen uit handen neemt. Dat is ideaal bij het organiseren van een grootschalig evenement, maar ook bij een vieren van besloten feest.

Een cateraar met een sterk concept

Ook Amstelveen profiteert maximaal van het sterke concept van Hapjes aan Huis. Door heel Nederland hebben 65 top cateraars zich verenigd. Zij bedachten samen een uniform aanbod.  Hierdoor werd het mogelijk om overal te genieten van dezelfde gerechten, met hetzelfde kwaliteitsniveau en tegen dezelfde prijs. Uw lunch of buffet bestellen in Amstelveen doet u via de inzichtelijke website van Hapjes aan Huis.

Wereldgerechten, koud en warm, groot en klein

Het aanbod in Amstelveen was nog nooit zo gevarieerd. Een buffet bestellen in Amstelveen betekent kiezen uit vele windstreken. Italiaans, Grieks, Spaanse tapas;  u kunt het allemaal bestellen via het handige keuzemenu. Maar ook Chinees, Indisch of Thais bestellen, is zo gebeurd.

Zeker bij grote gezelschappen is een combinatie van deze wereldgerechten, warm en koud,  een prima idee. Maar ook kleinere bestellingen zijn bij de Hapjes aan Huis partyservice  bijzonder welkom. Zo vormt een receptie de ultieme gelegenheid om bij onze cateraar een tafel met heerlijkehapjes te bestellen. Eventueel kunt u dit geheel nog aankleden met een heerlijke salade en misschien zelfs met wat stokjes saté.

Buffet bestellen Amstelveen

Ook heerlijke stamppotten

Ook de keuze voor een Nederlands buffet is bij onze cateraar in Amstelveen in goede handen. Zo toont ons keuzemenu een aantal overheerlijke stamppotten.

Bij de lunch is er nog een bijzondere mogelijkheid: Een lunch bestellen kan op mooie schalen, maar ook in de vorm van een handig lunchpakket. Dit laatste is handig als u op stap gaat met vrienden, personeel of leden van uw vereniging.

Geniet van de veelzijdigheid die u geboden wordt
door de cateraar van Hapjes aan Huis uit Amstelveen!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.