Lunch bestellen Alkmaar

Lunch Alkmaar

Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat voor u de lunch kan verzorgen? Aan huis, op de zaak, voor uw bruiloft of andere gelegenheid? Hapjes aan Huis verzorgt de lunch vanaf 5 personen (minimale order waarde € 100,-)

U bekijkt ons lunch catering assortiment, maakt uw keuze en besteld direct online. Heeft u anderen wensen qua inhoud van de lunch, geen probleem. Wij maken graag een voorstel geheel naar uw wensen en budget. Vraag hier uw offerte aan.

Lunch assortiment Alkmaar

Naar welke lunch gaat uw keuze?

Lunch catering Alkmaar

Lunch referentie

Onlangs hebben wij bij Boehringer Ingelheim aan de Comeniusstraat in Alkmaar de lunch catering verzorgt. Zij schreven ons het volgende:

"Ik had zojuist mijn collega aan de telefoon die gister bij de bijeenkomst was. Hij gaf aan dat de catering van gister de beste was die hij tot nu toe heeft gekregen ook qua levering. Een pluim dus!! Dat wou ik toch graag even aan jullie doorgeven."

Gelegenheden

Wij verzorgen voor allerlei gelegenheden de lunch. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Uiteraard kunnen wij het ook voor andere gelegenheden verzorgen.

Wij komen graag de lunch bij u op locatie verzorgen. Bij vragen kunt u bellen met ons hoofdkantoor of rechtsonder een direct contactformulier invullen.


Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.