header image

Buffet Beverwijk

Wilt u een goed verzorgt buffet bestellen in de regio Beverwijk voor u en uw gasten?

Wij verzorgen uw buffet van harte. Wij zorgen ervoor dat u zich gast in eigen huis voelt. Wij doen alle boodschappen en bereiden al het eten in onze keuken. U hoeft niets te doen en kan zorgeloos genieten. Onze cateringservice helpt u graag. 

Buffet catering bestellen in Beverwijk

Wij hebben een ruime keuze aan buffetten met verschillende prijzen. Zo heeft u de keuze uit onder andere een satébuffet, tapasbuffet, Italiaansbuffet, maar ook een Hollands koud buffet of een combi van een koud- en warmbuffet. Ter afsluiting  een heerlijk dessertbuffet en uw feest is helemaal compleet in de regio van Velsen-Noord, Heemskerk, Castricum, Uitgeest, Akersloot en Limmen.

Wilt u graag uw eigen buffet samenstellen met uw lievelingssmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om uw wensen kenbaar te maken. Wij verzorgen het graag voor u.

Wilt u eens iets anders dan aan tafel eten? Reserveer een walking dinner  of een tapasbuffet. U eet uit de hand of vanaf een statafel en geniet de hele avond van heerlijke smakelijke kleine hapjes. Heeft u uw buffet uitgekozen, welke u wilt bestellen in de regio Beverwijk? Wij komen u met alle liefde alle zorgen uit handen nemen, door invulling te geven aan uw culinaire wensen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment