header image

Buffet Alkmaar

Bent u zich aan het oriënteren naar een buffet catering in Alkmaar?

Krijgt u familie of vrienden op bezoek die blijven eten? Wat dacht u van een zeer goed en lekker verzorgt buffet? Onze cateringservice zorgt ervoor dat u geen boodschappen hoeft te doen en uren in de keuken aan het werk bent om een heerlijk buffet te bereiden. Wij verzorgen alles zo goed en netjes, dat u zich te gast voelt in uw eigen huis.

Bestel uw buffet direct online in de regio van Alkmaar

Wij serveren verschillende buffetten tegen aantrekkelijke prijzen. Bent u opzoek naar een zeer smakelijk koud- en warmbuffet of zoekt u meer in de trend van een satébuffet, koud buffet of een Oriëntaals buffet? Voor elk soort buffet kunt u bij ons terecht in de regio vanHeiloo, Bergen, Egmond aan Zee, Aagtdorp, Koedijk, Zuidschermer. Vind u niet wat u zoekt of heeft u speciale wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij sturen u een voorstel geheel naar uw wensen en budget.

Wilt u eens iets anders dan aan tafel eten? Reserveer een walking dinner  of een tapasbuffet. U eet uit de hand of vanaf een statafel en geniet de hele avond van heerlijke smakelijke kleine hapjes.

Maak uw keuze en bestel uw buffet in Alkmaar online

Ons team komt u graag al uw keuken zorgen uit handen nemen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment