header image

Buffet Aalsmeer

Wilt u een buffet bestellen in Aalsmeer?

Heeft u iets te vieren en wilt u gasten bij u laten eten? Wat dacht u van een compleet verzorgd buffet? U hoeft zelf niet uitgebreid de boodschappen te doen en uren in de keuken te staan. Door onze cateringservice te gebruiken bent u te gast in eigen huis.

Buffet bestellen in Aalsmeer?

Wij hebben verschillende mogelijkheden en bieden onze buffetten in diverse prijsklasse aan. dagelijks serveren wij in de regio Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn, Roelofarendsveen onze heerlijkste buffetten. U kunt bij ons terecht voor een goed en smakelijk satébuffet, een heerlijk koud buffet, een combinatie van een koud- en warmbuffet of een Oriëntaals buffet.

Liever iets geheel op maat en samengesteld op basis van uw eigen lievelingssmaken? Neem persoonlijk contact op met ons, dan maken wij graag een offerte geheel naar uw wensen. Een walking dinner , tapasbuffet of een hapjesbuffet wordt ook vaak gekozen. In plaats van zittend aan tafel genieten van de heerlijkheden, krijgt u dan meer een receptiesfeer, waar uw gasten uit de hand of vanaf een statafel genieten van heerlijke hapjes.

Welk buffet wilt u bestellen in de regio Aalsmeer?

Wij staan van harte voor u klaar om invulling te geven aan uw culinaire wensen.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken