header image

BBQ & gourmet cateraar Volendam

BBQ en gourmet cateraar Volendam

Wilt u uw bbq of gourmet laten verzorgen door een kwaliteit cateraar? Ons cateringbedrijf haalt graag al uw keukenzorgen uit handen! Met ruim 35 jaar ervaring bezorgen wij in heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland ons complete barbecue en gourmet assortiment. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Volendam, Edam, Katwoude, Middelie, Ilpendam, Monnickendam en Uitdam. U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Volendam bestellen

Een compleet arrangement voor een geslaagde bbq of gourmet avond is snel bij ons besteld. Wij hebben arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en voor mensen met een vegetarisch dieet. Over de vaat hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen onze spullen weer vuil ophalen en doen de afwas voor u!

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Volendam?

Kies een bbq- of gourmetschotel wat wilt serveren aan uw gasten. Als u het bestelproces verder afwikkeld krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Wij bezorgen uw bbq of gourmet gekoeld aan huis. Heeft u een bepaald tijdstip dat u het eten in ontvangst wilt nemen, geen probleem. U kunt een selectie maken uit onze bezorgtijden in de winkelwagen. Onze chauffeurs komen bij u op locatie met een gekoelde wagen alles bezorgen. Controleer uw bestelling samen met de chauffeur, zodat u onbezorgd aan de bbq of gourmet kunt beginnen met uw gasten. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken