header image

BBQ & Gourmet cateraar Velsen

BBQ of Gourmet bestellen in Velsen?

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgd bbq of gourmet catering in regio Velsen.

Door heel NL en BE leveren wij ons uitgebreide assortiment aan bbq en gourmetschotels. Een bbq arrangement bestelt u al vanaf 5 personen. Deze bezorgen wij het hele jaar rond in Velsen, Driehuis, Santpoort, Ijmuiden, Spaarndam en Spaarnwoude.

Wij rekenen zelfs geen bezorgkosten als wij de aflevertijd op uw bezorgdag mogen bepalen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Velsen bestellen

Een compleet arrangement voor een geslaagde bbq of gourmet avond is snel bij ons besteld. Wij hebben arrangementen voor kinderen, voor Islamitische gasten en voor gasten met een vegetarisch dieët. Wanneer wij u exact komen leveren weten wij de dag voor de leverdag, zodra onze planning is gemaakt. U ontvangt dan een sms en een email met deze nadere levertijd info.

Wij komen onze spullen weer vuil ophalen. U heeft dus geen afwas.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Velsen?

Kies een bbq- of gourmetschotel wat u wilt serveren aan uw gasten. Als u het bestelproces verder afwikkelt krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order per email toegestuurd. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis de regio Velsen, Driehuis, Santpoort, Ijmuiden, Spaarndam en Spaarnwoude!

Met gekoelde transportmiddelen brengen wij de bestelling aan huis, op het werk of een andere locatie. Als u de levertijd wilt bepalen dan kan dat tegen een kleine extra vergoeding. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren.

Uit eten in eigen huis.
Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken