header image

BBQ & gourmet cateraar Huizen

BBQ en gourmet cateraar Huizen

Wilt u uw bbq of gourmet laten verzorgen door een kwaliteit cateraar? Ons cateringbedrijf haalt graag al uw keukenzorgen uit handen! Met ruim 35 jaar ervaring bezorgen wij in heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland ons complete barbecue en gourmet assortiment. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Huizen, Bijvanck, Eemdijk, Bikbergen, Hooge Viuursche, Zeldert en Holk.  U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Huizen bestellen

Met een paar klikken bestelt u een gourmet of bbq. Er zijn speciaal samengestelde bbq- en gourmetschotels voor de kinderen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd. De afwas hoeft u niet te doen. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Huizen?

U kunt online één van onze bbq- of gourmetschotels bekijken en direct online bestellen voor het aantal gasten, waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de reservering. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Huizen, Bijvanck, Eemdijk, Bikbergen, Hooge Viuursche, Zeldert en Holk! Met gekoeld transport bezorgen wij de bestelling. Wij plannen de levering in op een voor ons ideaal moment op de leverdag. Als u de levertijd zelf wilt bepalen kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken