header image

BBQ & gourmet cateraar Heerhugowaard

BBQ en gourmet cateraar Heerhugowaard

Als u plannen heeft om een barbecue of gourmet te organiseren, dan kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen. Met onze complete bbq- en gourmetschotels bent u er snel uit. We bieden complete en kwalitatief erg goede arrangementen in verschillende vormen en samenstellingen. U kunt bij ons terecht voor bestellingen van BBQ- of gourmetschotels vanaf 5 personen die wij het hele jaar door leveren in heel Nederland en België. Zo ook in de regio van Heerhugowaard, Warmenhuizen, Dirkshorn, Schoorl, Berkhout, Avenhorn en Sint Pancras. U kunt uw bezorgtijd aangeven in de winkelwagen, bij het afronden van uw bestelling.

Ons bbq en gourmet assortiment in Heerhugowaard bestellen

Een heerlijke bbq- of gourmetschotel heeft u snel gevonden op onze website en in een aantal stappen besteld. Wij hebben speciale pakketten voor kinderen en vegatarische samengesteld. Daarnaast hebben wij ook bbq- en gourmetschotels afgestemd voor speciale dieetwensen. U mag alles vuil terug geven aan ons. Wij doen de afwas voor u.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Heerhugowaard?

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Heerhugowaard, Warmenhuizen, Dirkshorn, Schoorl, Berkhout, Avenhorn en Sint Pancras! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. De uitlevering van de bestelling vindt plaats op het moment wat wij met u hebben afgesproken. Wij wensen u heel veel eetplezier met uw gasten! Eet smakelijk!

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment