header image

BBQ & Gourmet cateraar Haarlem

BBQ of Gourmet bestellen in Haarlem en omstreken

Zoekt u een kwaliteit cateraar die uw BBQ of Gourmet catering kan verzorgen in regio Haarlem? Wij helpen u graag en doen het al jaren!

Door heel Nederland en België bezorgen wij onze complete en uitgebreide bbq- en gourmetpakketten. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht. Ook in de regio Haarlem. Bestellen kan vanaf 5 personen en de bezorgkosten zijn gratis als wij zelf de bezorgtijd mogen bepalen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Haarlem bestellen

Wij bezorgen op elke locatie in de regio van Haarlem, Bloemendaal, Cruquius, Vijfhuizen, Overveen, Heemstede en Aerdenhout.

Een barbecue of gourmet heeft u in een paar muisklikken besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetarische- en islamitische gasten.

Eén dag voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en/of sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen na afloop de afwas voor u.

Hoe besteld u een bbq of gourmet in Haarlem?

U maakt een keuze uit de pakketten die wij aanbieden, u geeft op voor hoeveel personen u wilt bestellen, rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling.

Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio van Haarlem, Bloemendaal, Cruquius, Vijfhuizen, Overveen, Heemstede en Aerdenhout!  Als u een specifieke tijd wilt afspreken kan dat ook, maar dan worden daar extra kosten voor in rekening gebracht. Dit doen wij omdat wij van onze standaard route moeten afwijken.

Wij komen op het afgesproken tijdstip uw bbq of gourmet aan huis, op het werk of andere locatie bezorgen.

Bij deze alvast eet smakelijk en een gezellige avond gewenst!

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken