header image

BBQ & gourmet cateraar Den Helder

BBQ en gourmet cateraar Den Helder

 Als u een bbq of gourmet met vrienden, familie of collega's wilt organiseren, dan bent u bij ons aan het goede adres. We leveren door heel Nederland en België een ruime keuze aan bbq- en gourmetschotels. Compleet, All incusive en voor ieder wat wils. Een bbq- of gourmet bestelt u al vanaf 5 personen. Wij leveren het hele jaar op elke locatie, zo ook in de regio van Den Helder,Breezand, Callantsoog, Petten, Julianadorp, Anna Paulowna en Den Oever.

Ons bbq en gourmet assortiment in Den Helder bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Den Helder?

U kunt online één van onze bbq- of gourmetschotels bekijken en direct online bestellen voor het aantal gasten, waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de reservering. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Den Helder, Breezand, Callantsoog, Petten, Julianadorp, Anna Paulowna en Den Oever! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Onze chauffeurs komen bij u op locatie met een gekoelde wagen alles bezorgen. Controleer uw bestelling samen met de chauffeur, zodat u onbezorgd aan de bbq of gourmet kunt beginnen met uw gasten. Laat het eten door onze partyservice verzorgen. Wij zijn er goed in, doen het heel graag en heel smakelijk voor u. U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken