header image

BBQ & gourmet cateraar Breezand

BBQ en gourmet cateraar Breezand

Laat ons u helpen bij de verzorging van uw BBQ of gourmet catering. Met de barbecue- en gourmetschotels van ons bent u snel al een paar stappen verder. Wij hebben heerlijke en smakelijke bbq- en gourmetschotels samengesteld die door heel Nederland en België bezorgd worden. U kunt uw bezorgtijd en datum bepalen in de winkelwagen. Wij brengen uw bestelling op elke locatie. Wij leveren bestellingen uit vanaf 5 personen. Zo ook in de regio van Breezand, Oostkapelle, Dornburg, Aagtekerke, Poppekerke, Vrouwenpolder en Buttinge.

Ons bbq en gourmet assortiment in Breezand bestellen

Het bestellen van een goed samengesteld bbq- of gourmetarrangement kost geen moeite. Kijk ook eens naar de speciale arrangementen voor kinderen en vegetariers. Ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. U krijgt van ons een bericht over de levertijd op de dag voor uw leverdag. Maakt u zich geen zorgen om de afwas, dat doen wij als de materialen weer vuil bij u worden afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Breezand?

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste 1 pakket 5 x wordt besteld. Na het ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging per email. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in Breezand, Oostkapelle, Dornburg, Aagtekerke, Poppekerke, Vrouwenpolder en Buttinge! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Wij zijn mensen van de tijd en zijn er dus op het afgesproken moment. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken