header image

BBQ & gourmet cateraar Alkmaar

BBQ en gourmet cateraar Alkmaar en Omstreken

Op zoek naar een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue of gourmet compleet komt verzorgen bij u? Wij doen het graag en doen het al tientallen jaren. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.  Wij leveren het hele jaar door in heel Nederland en België. Vanaf 5 personen komen wij bij u aan de deur en bezorgen het eten op elke locatie. Leveren in de regio van Alkmaar, Heiloo, Bergen, Egmond aan Zee, Aagtdorp en Koedijk is bij ons geen enkel probleem.

Ons bbq en gourmet assortiment in Alkmaar bestellen

Met een paar klikken bestelt u een gourmet of bbq. Er zijn speciaal samengestelde bbq- en gourmetschotels voor de kinderen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd. De afwas hoeft u niet te doen. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Alkmaar?

U kunt online één van onze bbq- of gourmetschotels bekijken en direct online bestellen voor het aantal gasten, waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de reservering. Onze chauffeurs komen bij u op locatie met een gekoelde wagen alles bezorgen in de regio Alkmaar, Heiloo, Bergen, Egmond aan Zee, Aagtdorp en Koedijk! In het geval u op een exacte tijd geleverd wilt hebben, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. Wees te gast in eigen huis en laat ons het eten voor u verzorgen. Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk.

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken