header image

BBQ & Gourmet cateraar Aalsmeer

BBQ of Gourmet bestellen in Aalsmeer voor thuis of op het werk?

Wij zijn een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue en gourmet compleet verzorgd in de regio van Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn en Roelofarendsveen? Wij doen het graag en doen dit al jaren met een vast team van chef koks. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.

Wij leveren 365 dagen per jaar de catering. Vanaf 5 personen komen wij al bij u aan de deur en de bezorgkosten zijn gratis als wij de bezorgtijd mogen bepalen. Leveren in de regio van Aalsmeer is dus geen punt.

Ons bbq en gourmet assortiment in Aalsmeer bestellen

Met een paar muisklikken bestelt u een gourmet- of bbqarrangement. Er zijn speciaal samengestelde bbq en gourmetpakketten voor kinderen. Daarnaast hebben wij rekening gehouden met andere dieetwensen zoals halal en vegetarische gasten.

De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd op uw bezorgdag. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen. Zelfs de afwas doen wij voor u.

Uw bbq of gourmet bestellen in de regio Aalsmeer

U kunt online één van onze bbq- of gourmetpakketten bekijken en selecteren voor het aantal gasten waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de order.

Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Schiphol, De Kwakel, Uithoorn en Roelofarendsveen! Bestellingen worden gekoeld bezorgd in één van onze 65 koelwagens.

In het geval u op een exacte tijd geleverd wilt hebben, dan kunnen wi jdaa rekening meehouden, maar dan rekenen wij wel bezorgkosten, omdat wij van onze standaard route dienen af te wijken.

Op tijd komen bezorgen is één van de speerpunten binnen ons bedrijf. Wij staan dus op tijd bij u voor de deur.

Wees te gast in eigen huis of op het werk en laat ons het eten voor u verzorgen!

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment