header image

BBQ & gourmet cateraar Hilversum

BBQ en gourmet cateraar Hilversum

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en Belgié. Ook in de regio van Hilversum, Lage Vuursche, Crailo, Tienhoven, De Bilt, 's Gravenland en Den Dolder.  Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Hilversum bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (sms en mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Hilversum?

Kies een bbq- of gourmetschotel wat wilt serveren aan uw gasten. Als u het bestelproces verder afwikkeld krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Hilversum, Lage Vuursche, Crailo, Tienhoven, De Bilt, 's Gravenland en Den Dolder! Met gekoeld transport bezorgen wij de bestelling. Wij plannen de levering in op een voor ons ideaal moment op de leverdag. Als u de levertijd zelf wilt bepalen kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

 

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea - borrel of diner?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

Bekijken