Buffet bestellen Roosendaal

Buffet bestellen Roosendaal

Bestellen bij de meest vakkundige cateraar in Roosendaal? Welkom bij partyservice Hapjes aan Huis! U kunt hier bestellen wat u maar wilt. Nederlands, Italiaans, Grieks, Chinees, Thais of Indisch; eigenlijk dus alle gerechten van over de hele wereld!

Krachtige samenwerking voor prima service

Samen met 65 cateraars vormt uw cateraar in Roosendaal een landelijk dekkende partyservice. Elke cateraar binnen dit netwerk biedt dezelfde gerechten aan. De krachtige samenwerking binnen Hapjes aan Huis staat garant voor prima service en bijzonder aantrekkelijke prijzen.

Eenvoudig bestellen

De partyservice van uw cateraar in Roosendaal is niet alleen bestemd voor grote gezelschappen. Ook bescheiden evenementen in huis of bedrijf komen voor ons ijzersterke  catering concept in aanmerking. Uw bestelling kunt u al plaatsen voor evenementen met slechts 10 à 15 personen.

Buffet catering Roosendaal

Bestellen is eenvoudig. U heeft een vrije keus uit vele gerechten. Die kunnen naar wens koud of warm zijn. Ook voert u direct het aantal personen in. Klikt u vervolgens op de button om uw bestelling te plaatsen, dan hoeven alleen uw gegevens nog te worden ingevuld. Doorloop ook dit scherm en de zaak geregeld!

Lunch op schalen of lunchpakket

Een buffet of lunch bestellen in Roosendaal neemt u alle zorg uit handen. Gaat u met collega’s, vrienden of de vereniging op stap, dan is een lunch van onze cateraar ideaal voor onderweg. Het is daarom erg handig dat u de lunch bestellen kunt in voorverpakte vorm. Onderweg geniet u van een verrassend voedzame lunch, die het moreel onder de deelnemers een flinke oppepper geeft.

Maar onze partyservice in Roosendaal kan uw lunch ook op mooie schalen bezorgen. Hiervan kunt u heerlijk genieten wanneer u met een groep mensen gezellig rond de tafel zit.

Stamppotten, tapas, saté en salade

Een lunch of buffet bestellen in Roosendaal is op zichzelf al een feest. Laat u verwennen door spannende variatie, zoals Nederlandse stamppotten, Spaanse tapas of Indische saté. Ook een verfrissende salade is beslist het overwegen waard. De professionele partyservice van uw cateraar in Roosendaal ontzorgt.

Wanneer u hier gebruik van maakt geniet u heel ontspannen van elk feest!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.