Buffetten bestellen Oss

Buffet bestellen Oss

Zorgeloos genieten van een verrukkelijkbuffet of piekfijne lunch? De cateraar in Oss van Hapjes aan Huis is het ideale adres om uw lunch of buffet te bestellen. De professionaliteit staat bij uw cateraar in Oss zeer hoog in het vaandel.

Lunch of buffet aan een vertrouwd adres

Met 65 catering services door heel Nederland, vormt uw cateraar in Oss een landelijk dekkende partyservice onder de naam Hapjes aan Huis. Door nauwe samenwerking kan op elke plaats precies hetzelfde assortiment worden aangeboden. Dit assortiment kunt u bestellen via onze handige website.

Dezelfde prijs, dezelfde kwaliteit en dezelfde professionaliteit; dat is wat elke cateraar van Hapjes aan Huis kenmerkt. Uw buffet bestellen in Oss doet u dus aan een vertrouwd adres. Dit geldt evenzeer als u besluit de lunch in Oss te bestellen.

Partyservice uit alle windstreken

De keuze uit gerechten is overweldigend. Een creatief tapas buffet, een saté schotel of een gezonde salade; u klikt ze zo aan in het menu overzicht. Buffetten uit vele windstreken passeren de revue. Voor de Europese smaak biedt onze cateraar in Oss een buffet aan naar Italiaans, Grieks of Nederlands recept.

Buffet catering Oss

Voor de oosterse smaak kunt u er terecht voor een tongstrelend Indisch, Chinees of Thais buffet.

De gerechten die de cateraar in Oss voor u bereidt, kunnen zowel warm als koud zijn. Probeer eens een leuke combinatie van beide!

Lunch op schalen of als lunchpakket

Ook de lunch wordt door uw partyservice in Oss op vakkundige wijze klaargemaakt. U kunt bij het serveren kiezen tussen mooie schalen of levering van uw lunch in voorverpakte vorm. Dit laatste is erg handig voor uitstapjes met vrienden, personeel of de vereniging. Onderweg kiest u een leuke plek om te genieten van de heerlijke lunch van uw cateraar in Oss.

Ontspannen feest vieren

Het inschakelen van onze partyservice in Oss neemt u veel werk uit handen. Uw gasten zullen volop van de lunch of het buffet genieten.

U bereidt zich ontspannen voor op het feest in Oss!
Bestel direct online uw buffet.


06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.