Buffet bestellen Helmond

Buffet bestellen Helmond

Een doorsnee cateraar is niet voldoende voor u? Dan is de cateraar in Helmond van Hapjes aan Huis de ideale keuze. Hij biedt een professioneel aanbod dat via deze website te bestellen is, met een veruit bovengemiddelde kwaliteit en service.

Landelijke partyservice met een uniek aanbod

Uw cateraar in Helmond maakt deel uit van het vakbekwame Hapjes aan Huis netwerk. Een ijzersterke formule waarbinnen 65 catering services heel Nederland op uniforme wijze bedienen. Het aanbod is ruim en elke bestelling kunt u volledig zelf samenstellen. Nederlands, Italiaans, Grieks, Chinees, Indisch en Thais; zo’n uitgebreide keuken komt u niet snel ergens anders tegen.

Originele Spaanse tapas maken evenzeer deel uit van het uitgebreide bestelmenu van onze partyservice in Helmond. Houdt u het liever iets dichter bij huis, dan valt er ook grenzeloos te genieten van ons Nederlandse stamppotten buffet.

Simpel bestellen via deze website

De unieke wijze waarop deze 65 partyservice ondernemers samenwerken, maakt het mogelijk om bij hen te bestellen via onze centrale website. Onze Hapjes aan Huis cateraar in Helmond  bezorgt vervolgens op het afgesproken tijdstip uw bestelling. Hiervoor neemt hij ruim de tijd.

Buffet catering Helmond

Een Hapjes aan Huis cateraar geeft altijd een vakkundige uitleg en zorgt voor mooie schalen, opscheplepels en chafing dishes. Na afloop haalt hij keurig de vuile afwas weer op, zodat u achteraf niet met alle vuile vaat achterblijft.

Onbezorgd genieten van de lunch of het buffet

Bestellen bij onze cateraar in Helmond neemt u een forse taak uit handen. De lunch of het buffet geven u geen hoofdbrekens meer. Ze worden immers verzorgd door onze uiterst  professionele partyservice.

Gebruikt u onze partyservice voor uw receptie, dan kunt u ook handige deelbestellingen plaatsen. Losse hapjes, een salade of misschien saté; ze doen het prima bij een dergelijke gelegenheid. Al vanaf 10 á 15 personen werpt catering haar vruchten af.  De gerechten die u kunt bestellen zijn koud en warm. U stelt hiermee naar eigen inzicht een heerlijke lunch of smaakvol buffet samen.

Uw cateraar in Helmond doet er alles aan om uw evenement te laten slagen.
Maak hier gebruik van en plaats snel uw bestelling!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.