Buffet bestellen Den Bosch

Buffet Den Bosch

Wilt u uw eten bestellen bij een kwaliteit cateraar? Bent u met 15 personen of meer? Hapjes aan Huis verzorgt de catering van buffetten voor elke gelegenheid in de regio Den Bosch. Zo komen wij aan huis, bij bedrijven, groepsaccommodaties, vakantieparken, cafés en feestlocaties.

U bekijkt ons buffet assortiment op de website. Heeft u gevonden wat u wilt bestellen? U vult het aantal personen in en klikt op 'bestellen'. Heeft u uw keuze compleet, dan klikt u onder mijn menukeuze op 'bestelling plaatsen' en vult u uw gegevens in.

Zodra wij uw bestelling ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken en te bevestigen. Vervolgens komen wij op het afgesproken tijdstip en datum alles bij u verzorgen. 

Buffet assortiment Den Bosch

Buffet catering Den Bosch

Referentie

Het bedrijf Avans aan de Breeakkers 41 uit Den Bosch heeft onlangs een Italiaans buffet besteld en schreef ons het volgende:

Het buffet werd op tijd, met uitgebreide uitleg en vakkundig neergezet. Daarna is het met veel smaak gegeten. Dit wordt onze vaste adres voor een lekker buffet.

Wilt u ook een buffet bestellen? Bekijk ons assortiment en bestel direct online.

Vindt u niet wat u wilt bestellen of heeft u vragen? Vul ons offerteformulier in en wij maken graag een voorstel geheel naar uw wensen en budget.

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.