Buffet bestellen in Den Bosch


Buffet bestellen Den Bosch

Wilt u snel en gemakkelijk een lunch of buffet in Den Bosch bestellen van zeer hoge kwaliteit? Dan nodigen wij u uit om heel eenvoudig uw buffet of lunch in Den Bosch te bestellen via onze landelijke website. Hapjes aan Huis maakt bestellen namelijk heel comfortabel. Zittend voor uw beeldscherm kiest u gerechten van over de hele wereld. Ook losse hapjes warm en koud, frisse salade of een portie saté, zijn opgenomen in ons heldere keuzemenu.

Hoge kwaliteit, uniek assortiment

De 65 cateraars van Hapjes aan Huis hanteren landelijk een uniforme standaard. Hierdoor is hetzelfde assortiment in elke Nederlandse gemeente te bestellen. Lunch, buffet of losse gerechten worden daarbij steeds met groot vakmanschap door onze plaatselijke cateraar bereid. De uniforme standaard van de Hapjes aan Huis partyservice maakt de kwaliteit erg hoog, maar zorgt bovendien voor een uniek assortiment.

Cateraar voor grote en kleine evenementen

Traploos klikt u in ons keuzemenu het aantal gerechten aan. U kunt zien dat partyservice al interessant is voor gezelschappen vanaf 10 à 15 personen. Een cateraar van Hapjes aan Huis werkt professioneel en flexibel. Net als op kleine feesten en partijen is ook de kwaliteit bij grote gebeurtenissen met honderden gasten erg hoog.

Wereldwijde buffet keuze

En dan de ongekende keuze! Onze cateraar maakt graag een uitgebreide Spaanse tapas schotel klaar voor uw gasten. De creatieve kleine gerechten kleden direct uw feestelijke buffet in ’s Hertogenbosch aan. Kiest u liever voor een ander zuidelijk land, probeert u dan eens Italiaans of misschien Grieks.

Ook van buiten Europa brengt onze partyservice u schitterende gerechten. Zo behoren een Chinees, Thais of Indisch buffet standaard tot ons ruime assortiment.

Lunch en buffet op schalen, ook lunchpakketten

Onze cateraar serveert lunch en buffet op mooie schalen. Benodigde opscheplepels en chafing dishes zijn inclusief. Ook kunt u de lunch in Den Bosch als lunchpakket bestellen. Tijdens een uitje met vrienden of personeel bent u dan altijd voorzien van een goed middagmaal.

Buffet catering in Den Bosch

De cateraar van Hapjes aan Huis biedt u de meest veelzijdige partyservice voor elke gelegenheid!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.