Buffet catering Breda

Buffet bestellen Breda

Een eersteklas partyservice arrangement met catering op het hoogste niveau? Laat uw feest integraal slagen door de toegewijde cateraar van Hapjes aan Huis in te schakelen! Als partyservice ondernemer uit een landelijk netwerk, doet hij er alles aan om de partyservice voor uw evenement te optimaliseren. Zowel qua aanbod als qua presentatie streeft onze cateraar naar topkwaliteit.

Landelijk partyservice netwerk

Hapjes aan Huis is ontstaan door samenwerking tussen 65 partyservice ondernemers. Elke cateraar binnen dit landelijk netwerk voert hetzelfde hoogstaande assortiment. Ook over de presentatie bestaan duidelijke afspraken. De gerechten worden aangeleverd op net servies met inbegrip van opscheplepels en chafing dishes.

Makkelijk bestellen

Bestellen is gemakkelijk. Elke cateraar van Hapjes aan Huis ontvangt zijn opdrachten via de  centrale website. U kiest uit ons soepele besteloverzicht uw favoriete lunch of buffet en uw postcode zorgt dat onze cateraar in Breda uw bestelling direct ontvangt.

U kunt op onze website kiezen voor een uitgebreide lunch of tongstrelend buffet, maar ook voor losse hapjes, salade of saté. Bovendien kunnen de gerechten zowel koud als warm zijn.

Buffet bestellen Breda

Unieke lunch en buffet keuze

Vanuit ons krachtige netwerk biedt onze cateraar in Breda u een uniek assortiment aan. Om te beginnen natuurlijk gerechten uit de Nederlandse keuken, zoals een heerlijk stamppotten buffet. Maar ook gerechten van over de grens verlaten de keuken van onze cateraar in excellente staat. Wat dacht u van een creatief Spaans tapas buffet.

Dit zorgt direct voor gezellige gespreksstof tijdens uw feest. Maar ook een partyservice arrangement met Italiaans of Grieks kunt u heel eenvoudig bij onze cateraar in Breda bestellen. Tenslotte verzorgt onze cateraar ook moeiteloos een oosters georiënteerd buffet in Breda. Een Chinees buffet, Thais buffet of heerlijk Indisch buffet wordt door hem keurig bij u op tafel gezet.

Persoonlijk contact

Partyservice door een cateraar van Hapjes aan Huis, wordt voorafgegaan door klantgericht persoonlijk contact. Na het bestellen zoekt onze cateraar in Breda eerst telefonisch contact met u. Samen spreekt u het partyservice arrangement door en past dit waar nodig  nauwkeurig aan uw wensen aan.

Deze persoonlijke aanpak biedt de beste garantie voor een optimaal verloop van uw evenement!


06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.