Buffet Bergen op Zoom

Buffet bestellen in Bergen op Zoom

Een eersteklas buffet bestellen in Bergen op Zoom, doet u natuurlijk bij Hapjes aan Huis! Wij verrassen u met een uitgelezen warm en koud aanbod dat geschikt is voor lunch en diner

Partyservice van wereldklasse

Bij Hapjes aan Huis bieden 65 cateraars door heel Nederland gezamenlijk hun diensten aan. Dit levert een partyservice op met gerechten uit alle delen van de wereld. Een Italiaans, Grieks of Chinees buffet bestellen in Bergen op Zoom? Elk gerecht wordt u door onze cateraar in de hoogste kwaliteitsklasse aangeboden. Hetzelfde geldt voor een tongstrelend Thais of Indisch buffet.

Verse lunch

Natuurlijk zorgen wij bij Hapjes aan Huis ook voor een voortreffelijkelunch. Zo kunt u bij onze cateraar een heerlijke lunch bestellen op mooie schalen, maar ook verantwoorde lunchpakketten voor op locatie.

Buffet of losse hapjes

Het assortiment van onze cateraar in Bergen op Zoom is zeer uitgebreid. Uit het overzicht kunt u een compleet buffet samenstellen, maar u kunt ook handige deelbestellingen doen. Wat bijvoorbeeld te denken van onze vakkundig klaargemaakte stamppotten of overheerlijke saté? Combineert u dit met een frisse salade, dan vormt dat voor u en uw gasten al een prima basis voor een vrolijke bijeenkomst.

Besluit u om een tapasbuffet te bestellen in Bergen op Zoom, dan maakt u ook daarmee een bijzonder feestelijke keus. De variatie in hapjes en de creatieve uitwerking door onze koks, zorgen steeds weer voor gezellige gespreksstof tijdens uw evenement.

Buffet catering bestellen Bergen op Zoom

Optimale keuzevrijheid

De stijl van uw lunch of buffet kunt u zelf bepalen. Zo kunt u op porseleinen servies uw buffet of  lunch bestellen in Bergen op Zoom, maar ook kiezen voor disposables.  Ook het aantal hapjes of gerechten per lunch of buffet kunt u traploos kiezen.  Probeert u ook eens combinaties van hapjes met een Grieks, Italiaans, Chinees, Thais of Indisch karakter. Uw gasten kunnen dan zelf kiezen!

Gelegenheden waar wij de catering zoal voor verzorgen

Kies voor kwaliteit en gemak door vandaag nog uw lunch of buffet te bestellen
bij onze cateraar in Bergen op Zoom!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.