header image

Buffet Bergen op Zoom

Wilt u een goed verzorgt buffet bestellen in de regio Bergen op Zoom voor u en uw gasten?

Wij verzorgen uw buffet van harte. U hoeft zelf niet uitgebreid de boodschappen te doen en uren in de keuken te staan. Door onze cateringservice te gebruiken bent u te gast in eigen huis.

Bestel gemakkelijk een buffet online in Bergen op Zoom!

Onze buffetten bevatten verschillende prijzen, waarbij wij verschillende mogelijkheden bieden.  Bent u opzoek naar een zeer smakelijk koud- en warmbuffet of zoekt u meer in de trend van een satébuffet, koud buffet of een Oriëntaals buffet? Voor elk soort buffet kunt u bij ons terecht in de regio van Tholen, Hoogerheide, Wouw, Ossendrecht, Rilland, Halsteren.

Wilt u graag uw eigen buffet samenstellen met uw lievelingssmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons om uw wensen kenbaar te maken. Wij verzorgen het graag voor u. Besteld u wel vaker een buffet en wilt u een keer iets anders? Denk een aan een walking dinner  live gekookt bij u thuis of op het werk door onze chef kok. Het is eens wat anders dan aan tafel eten, want er ontstaat een gezellige receptie sfeer aan de eventueel bijgeleverde statafels. Ons team bereidt uw buffet met culinair genot in de regio Bergen op Zoom! 

Wij staan voor u klaar.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment