header image

BBQ & gourmet cateraar Uden

BBQ en gourmet cateraar Uden

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgde bbq- of gourmetschotel. Door heel Nederland en België leveren wij een uitgebreid assortiment. Wij leveren het hele jaar door in heel Nederland en België. Vanaf 5 personen komen wij bij u aan de deur en bezorgen het eten op elke locatie. Leveren in de regio van Uden, Veghel, Boekel, Mill, Schijndel, Gemert en Heesch is bij ons geen enkel probleem.

Ons bbq en gourmet assortiment in Uden bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Uden?

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in de regio Uden, Veghel, Boekel, Mill, Schijndel, Gemert en Heesch! Leveringen doen wij met gekoelde transportbussen op de dag van de door u gewenste leverdatum. Kiest u zelf een bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen, tijdens het afronden van u bestelling. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment