header image

BBQ & gourmet cateraar Roosendaal

BBQ en gourmet cateraar Roosendaal

Op zoek naar een ervaren en kwalitatieve cateraar die uw barbecue of gourmet compleet komt verzorgen bij u? Wij doen het graag en doen het al tientallen jaren. Met veel tevreden klanten in Nederland en België staan wij klaar met een compleet en goed verzorgd bbq en gourmet assortiment.  Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Roosendaal, Oud Gastel, Rucphen, Wouw, Hoeven, Moerstraten en Nederheide. U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Roosendaal bestellen

Op onze website vindt u de verschillende mogelijkheden kwa bbq- en gourmetschotels. Er zijn speciale arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en mensen met andere dieetwensen. Afwassen is niet nodig. Wij doen dat voor u, nadat wij onze spullen weer bij u hebben afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Roosendaal?

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste 1 pakket 5 x wordt besteld. Na het ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging per email. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Roosendaal, Oud Gastel, Rucphen, Wouw, Hoeven, Moerstraten en Nederheide! Met gekoeld transport bezorgen wij de bestelling. Wij plannen de levering in op een voor ons ideaal moment op de leverdag. Als u de levertijd zelf wilt bepalen kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment