header image

BBQ & gourmet cateraar Helmond

BBQ en gourmet cateraar Helmond

Zoekt u goede cateraar om een BBQ te verzorgen? Wij helpen u 
graag en doen het al jaren. Door heel Nederland en België verzorgen wij onze complete en uitgebreide bbq- en gourmetschotels. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Helmond,Mierlo, Deurne, Beek en Donk, Bakel, Asten en Gemert. Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Helmond bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Helmond?

U kunt online één van onze bbq- of gourmetschotels bekijken en direct online bestellen voor het aantal gasten, waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de reservering. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Helmond,Mierlo, Deurne, Beek en Donk, Bakel, Asten en Gemert! Bestellingen worden gekoeld bezorgd. In het geval u op een exacte tijd geleverd wilt hebben, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. U bent uit in eigen huis. 
Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment