header image

BBQ & gourmet cateraar Den Bosch

Wilt u uw bbq of gourmet laten verzorgen door een kwaliteit cateraar?

Ons cateringbedrijf haalt graag al uw keukenzorgen uit handen! Met ruim 35 jaar ervaring bezorgen wij in heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland ons complete barbecue en gourmet assortiment. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Best, Hilvarenbeek , Berlicum, Sint Michielsgestel, Vught en Drunen. U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen. 

Ons bbq en gourmet assortiment in Den Bosch bestellen

In enkele kliks besteld u één van onze barbecue- of gourmetschotels. Speciaal voor de kinderen hebben wij een kinderbarbecue met leuke verrassing! Eén dag voor de bezorging ontvangt u van ons een e-mail hoe laat wij, op uw gewenste bezorgdag, het eten komen bezorgen. Het ophalen gaat op dezelfde wijze, waardoor u precies weet hoe laat wij de (vuile) materialen weer op komen halen. Zelfs de afwas doen wij voor u!

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Den Bosch? 

U bestelt uw menu in enkele stappen: 1. Maak een keuze uit ons bbq en gourmet assortiment. 2. Selecteer welk menu u wilt bestellen. 3. Vul het aantal personen in. 4. Plaats uw bestelling, vul uw gegevens in en rond uw bestelling af. U ontvangt een bevestigingsmail met uw gegevens en uw menukeuze. Wij bezorgen uw bbq of gourmet gekoeld aan huis. Heeft u een bepaald tijdstip dat u het eten in ontvangst wilt nemen, geen probleem. U kunt een selectie maken uit onze bezorgtijden in de winkelwagen. Onze chauffeurs komen bij u op locatie met een gekoelde wagen alles bezorgen in de regio Best, Hilvarenbeek , Berlicum, Sint Michielsgestel, Vught en Drunen. Controleer uw bestelling samen met de chauffeur, zodat u onbezorgd aan de bbq of gourmet kunt beginnen met uw gasten. Wij wensen u heel veel eetplezier met uw gasten! Eet smakelijk!

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment