header image

BBQ & gourmet cateraar Breda

BBQ en gourmet cateraar Breda

Laat ons u helpen bij de verzorging van uw BBQ of gourmet catering. Met de barbecue- en gourmetschotels van ons bent u snel al een paar stappen verder. Wij hebben heerlijke en smakelijke bbq- en gourmetschotels samengesteld die door heel Nederland en België bezorgd worden. U kunt bij ons terecht voor bestellingen van BBQ- of gourmetschotels vanaf 5 personen die wij het hele jaar door leveren in heel Nederland en België. Zo ook in de regio van Breda Zundert, Rucphen, Oudenbosch, Zevenbergen, Bavel en Gilze. U kunt uw bezorgtijd aangeven in de winkelwagen, bij het afronden van uw bestelling.

Ons bbq en gourmet assortiment in Breda bestellen 

Het bestellen van een goed samengesteld bbq- of gourmetarrangement kost geen moeite. Kijk ook eens naar de speciale arrangementen voor kinderen en vegetariers. Ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. U krijgt van ons een bericht over de levertijd op de dag voor uw leverdag. Maakt u zich geen zorgen om de afwas, dat doen wij als de materialen weer vuil bij u worden afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Breda?

Kies een bbq- of gourmetschotel wat wilt serveren aan uw gasten. Als u het bestelproces verder afwikkeld krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in Breda Zundert, Rucphen, Oudenbosch, Zevenbergen, Bavel en Gilze! Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment