header image

Vind snel en gemakkelijk catering bij jou in de buurt

Catering Weert -Partyservice, Buffetten, BBQ, Lunch en Tapas

Wilt u catering bestellen bij een kwaliteit cateraar in de regio Weert? Bij HapjesAanHuis bent u aan het juiste adres.

Wij verzorgen gezamenlijk met 65 cateraars dagelijks partyservice aan huis en bij bedrijven door heel Nederland. Of het nu gaat om een hapjesplateau, broodjes lunch of een compleet buffet met cateringmedewerkers, niks is ons te gek!.

Catering assortiment


Partyservice in Weert

Weert en Nederweert zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden, dat is al vanuit de oudheid. Rondom Weert lag vroegen alleen maar moeras met in het midden een grote heuvel waarop Weert is ontstaan. Op het lagere gedeelte is men ook gaan bouwen en dat heeft men Nederweert genoemd.

Hapjes, BBQ, Buffetten en Salades bestellen bij HapjesAanHuis Weert


Dagelijks verzorgt de partycateraar in de regio Weert de catering bij bedrijven. Heerlijk broodjesschalen, hapjes en buffetten worden bezorgt.

Catering gelegenheden

365 dagen per jaar catering in regio Weert


Het cateringbedrijf, waarmee wij samenwerken, verzorgt 365 dagen per jaar de catering. Met de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt.

Heeft u vragen of komt u er niet uit? Bel of mail ons dan. Wij helpen u graag  persoonlijk verder.

Catering en Partyservice Weert

Catering referenties

10 oktober 2013
Frank Oosterhuis uit Weert

Prima. De service welke jullie levren is prima. Kwaliteit van het eten is zeer goed. Het is netjes verzorgd. Afspraak is nagekomen en de levering was mooi op tijd. Prijs kwaliteit verhouding geef ik een dikke voldoende. U kunt dit op de website plaatsen als referentie, echter liever zonder mijn naam, maar de woonplaats is akkoord. Alsnog bedankt.

28 juni 2013
Marika van de Kruys, Graafschap van Hornelaan te Weert

Ik kom net terug van mijn diploma uitreiking en wil jullie bedanken voor de mooie hapjes. Het zag er mooi  uit en ze waren snel op. Complimenten voor jullie service.

19 januari 2013
Francien van Oosterhout, Weert


De verzorging en de bezorging was uitstekend. Het eten was overheerlijk. Het werd allemaal goed uitgelegd, wat het allemaal was. Alles volop aanwezig, zelfs teveel voor al onze gasten.


Deze klanten gingen u voor

 • Wat een feest was het om van de keuken van Buitendijk Dagvers BV te smullen. Gevarieerde keuze voor ieder wat wils. Tijdens onze Fashion Event van Jumbo Golf waren onze klanten ook zeer tevreden met de diverse smaken. Ik raad iedereen aan om Buitendijk in te huren voor elke gelegenheid. Bezorging stipt op tijd en klantvriendelijk. Dank voor deze service

  - Tonny van Steenis
 • 14 mei 2018

  Uitstekend De schalen waren mooi opgemaakt.De high-tea -hapje waren heerlijk Alleen......ik miste de scones en de clotted cream . Daarvoor in de plaats waren er croissantjes met diverse marmelade. Ook lekker maar dat was niet helemaal de bedoeling

  - marian Vrolijk
 • 13 mei 2018

  Voor de derde keer een buffet besteld en het was weer prima

  - Anoniem
 • 10 mei 2018

  Bij deze wil ik u namens het hele team van de Stadsgehoorzaal bedanken voor het heerlijke eten en de goede zorgen van gisterenavond Het was een geweldige manier om de topdag die we al hadden mee af te sluiten. Wij hebben de factuur ontvangen en onze administratie zal zo spoedig mogelijk voor de afhandeling zorgen. Nogmaals bedankt

  - STADSGEHOORZAAL
 • 10 mei 2018

  Via internet buffet besteld was goed omschreven en we kregen wat er besteld was het werd iets later met bezorgen maar keurig vooraf gemeld alles zag er prima uit en smaakte uitstekend Ik zou dit zo weer doen zeker aan te bevelen

  - Van de kolk buitenbeheer
 • 07 mei 2018

  Super mooi en lekker buffet. Voldeed ruim aan onze verwachting. De gasten op onze bruiloft waren ook allemaal erg tevreden.

  - Rolf Thieme
 • 06 mei 2018

  Prima verzorgd

  - Anoniem
 • 04 mei 2018

  Het was een mooi opgemaakt en smaakvol buffet en conform afspraak. Ook de facturering deze kwam na de vraag of de levering naar tevredenheid is geweest. Keurig Tip het was veel te veel voor het aantal personen. Hoeveelheid kan minder kan geen kwaad in het kader van duurzaamheid. Of wellicht kunnen andere ingredi nten zorgen voor een extra kwaliteit.

  - Sam-Peter
 • 02 mei 2018

  Op tijd. Goed overlegd.goed eten. Goede prijs

  - Je. Beckers
 • 01 mei 2018

  Alles op tijd geleverd. We hadden een warm en koud buffet. Het was heerlijk.

  - Anoniem
 • 30 april 2018

  Goede service snelle terugkoppeling en denken mee met dieetwensen. Alles netjes op tijd geleverd en weer opgehaald.

  - ARTRA
 • 29 april 2018

  Prima verzorgd. Goede kwaliteit. Precies op tijd

  - Anoniem
 • 28 april 2018

  Wij hebben een bestelling gedaan op Port Greve voor een bbq. Bij AZ barbeque. Qua communicatie en zich houden aan afspraken ontzettend goed. Bbq was overheerlijk. Tijden van bezorging en ophalen niets was een probleem. Bezorger erg aardig. Aanlevering van eten ontzettend goed.

  - Annette Vroom-Meijer
 • 25 april 2018

  eten was lekker en voldoende. bereikbaarbaarheid via opgeven mobile nummer was niet erg goed

  - Anoniem
 • 25 april 2018

  Ondanks de paasbrunch drukte werd alles op tijd geleverd. Een zalige brunch en leuke reacties van onze gasten. De ophaaltijd van de materialen was onduidelijk.....De volgende ochtend om 8 uur werden we uit ons bed gebeld. Gelukkig stond alles gereed en hebben we de vriendelijke chauffeur geholpen alles in de auto te laden. Had ook zijn charme. Voor herhaling vatbaar.

  - Anoniem
 • 24 april 2018

  Prima kwaliteit handig afrekenen ter plekke bij levering. Het enige is dat er nog wat uitleg over het eten was beloofd niet dat er veel ver te zeggen behoeft. Maar we hebben ervan genoten.

  - Anoniem
 • 24 april 2018

  het was onze eerste kennismaking met dat bedrijf. Altijd afwachten of het goed bevalt.... We hadden een warm en koud buffet besteld om ons nieuwe huis in te wijden. Het was geweldig We waren vrij laat met bestellen maar dat was geen enkel probleem. De kwaliteit van de producten was subliem Heel vers en superlekker. Ook de hoeveelheid per persoon was goed. Als we weer iets te vieren hebben gaan we zeker weer naar dit bedrijf

  - GWJ Beekman
 • 23 april 2018

  Het buffet was heerlijk en is voor herhaling vatbaar. De service was prima.

  - Anoniem
 • 22 april 2018

  De hapjes waren wel lekker en divers maar de levering was te laat en zou niet eens gekomen zijn als ik niet had nagebeld. Beetje jammer. Ik heb ook het idee dat het daardoor iets verser had geweest in verband met de broodjes. Dus daardoor geen hoge score...

  - Jeffrey brouwer
 • 19 april 2018

  We hebben een prima vegetarische lunch ontvangen via Hapjes aan Huis. Erg fijn ook dat de lunch redelijk last minute geregeld kon worden.

  - Anoniem
20 / 460 beoordelingen Alle reviews bekijken >