Buffetten bestellen Venlo

Bent u Buffet bestellen Venlo?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet bestellen Venlo

Een perfectbuffet in Venlo bestellen of misschien een heerlijke lunch? Laat u verrassen door de cateraar van Hapjes aan Huis. Deze is van alle markten thuis en verwent u met een professioneelassortiment.

Krachtig partyservice netwerk

Een landelijk netwerk met een uniform partyservice assortiment en strakke afspraken over klantvriendelijkheid. Dat is het netwerk van Hapjes aan Huis. Uw cateraar in Venlo maakt er deel van uit en dat is te merken aan zijn professionele gedragslijn. Zo kunt u kiezen uit een riant aanbod. Het buffet of de lunch in Venlo bestellen is bovendien heel makkelijk. U doet dit gewoon via onze website en de postcode zorgt dat onze cateraar in Venlo de bestelling ontvangt.

Zoals het bij een goede partyservice hoort, belt onze cateraar u kort na het bestellen op. Zo kunt u vooraf al uw vragen doorspreken over het buffet, de lunch, BBQ, High Tea, losse hapjes, saté of verse salade.

Uit zeer gevarieerd assortiment bestellen

Sterk is ook het ruime assortiment bij onze partyservice in Venlo. Een buffet in Venlo kan naar Nederlands recept worden klaargemaakt. U kiest dan een voortreffelijkstamppottenbuffet. Maar ook gerechten van ver over de grens worden bij onze cateraar voor u bereid. Spaanse tapas, een Grieks buffet of bijvoorbeeld Italiaans; elk buffet in Venlo wordt naar hoge maatstaven bij u aangeleverd. Dat geldt ook bij het bestellen van oriëntaalse gerechten, zoals een Chinees, Indisch of Thais buffet.

Buffet catering Venlo

Kleine gezelschappen en grote evenementen

Partyservice is al interessant vanaf 10 à 15 personen. Maar onze cateraar staat ook paraat bij (zeer) grootschalige evenementen. Ook het aanleveren van uitstekende partytenten rekent  onze Venlose partyservice ondernemer tot zijn taak. U ziet, met de cateraar in Venlo van Hapjes aan Huis wordt elke zorg u uit handen genomen. Tijdens uw evenement geniet u van heerlijke gerechten, warm en koud, zonder dat u zelf één vinger heeft hoeven uitsteken.

Verwen uzelf eens een keer en bestel uw lunch of buffet
in Venlo bij Hapjes aan Huis!

.