Buffetten bestellen Maastricht

Bent u Buffet bestellen Maastricht?

Graag stellen wij ons aan u voor en vertellen wij wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer op de volgende pagina

Team Hapjes aan Huis

Buffet bestellen Maastricht

Verrassend aantrekkelijke catering op hoog niveau? Welkom bij Hapjes aan Huis! Een cateraar van Hapjes aan Huis werkt volgens vertrouwde kwaliteitsstandaarden die door heel Nederland hetzelfde zijn. Het partyservice assortiment is opvallend ruim en u kunt eenvoudig via onze website bestellen.

Buffet in Maastricht uit alle windstreken

Zowel thuis als op de zaak verzorgt onze cateraar graag uw lunch of buffet. Een buffet in Maastricht kan een vrolijk Nederlands karakter hebben. U bestelt dan ons heerlijke stamppottenbuffet. Maar ook Zuid-Europese gerechten zoals Spaanse tapas, Grieks of Italiaans verlaten in optimale conditie de keuken van onze cateraar in Maastricht.

Wist u dat u ook oosterse gerechten als buffet in Maastricht kunt bestellen? Bij onze partyservice ondernemer treft u een sterke menukaart aan met een Chinees, Indisch en Thais buffet.

Partyservice met hoge kwaliteitsstandaard

De werkwijze van elke partyservice ondernemer binnen ons netwerk is vooraf zorgvuldig uitgedacht. Ons landelijk samenwerkingsverband van 65 cateraars laat niets aan het toeval over. Zo worden lunch en buffet in Maastricht altijd op keurig servies bij onze klanten opgediend. De gerechten worden netjes uitgestald en voorzien van een deskundige uitleg door onze cateraar.

Buffet catering Maastricht

Voor kleine en grote gezelschappen

Het gebruik maken van een cateraar is niet alleen voorbehouden aan grote gezelschappen. De partyservice van Hapjes aan Huis is al interessant bij evenementen met 10 à 15 deelnemers. Ook hoeft u niet direct een uitgebreid buffet of complete lunch in Maastricht te bestellen. Ook een verse salade, stokjes saté of andere losse hapjes kleden uw borrel of receptie al feestelijk aan.

U kunt vooraf alles overleggen

De gerechten die u in ons overzichtelijke bestelmenu kunt aanklikken, kunnen warm en koud zijn. U kunt hier zelf leuke combinaties van samenstellen, maar natuurlijk kunnen wij u hierover ook uitgebreid adviseren.

Neem gerust via onze website direct contact op, of vraag eerst een offerte aan. Ook nadat u het bestellen via onze website heeft afgerond, neemt onze cateraar altijd eerst telefonisch contact met u op. Zo worden teleurstellingen vermeden  en draagt onze partyservice optimaal bij aan het slagen van uw evenement!

Uw gasten verwennen?
Kies voor de cateraar van Hapjes aan Huis in regio Maastricht!

.