header image

BBQ & gourmet cateraar Vaals

BBQ en gourmet cateraar Vaals

Zoekt u goede cateraar om een BBQ te verzorgen? Wij helpen u graag en doen het al jaren. Door heel Nederland en België verzorgen wij onze complete en uitgebreide bbq- en gourmetschotels. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Vaals, Mechelen, Gulpen, Vijlen, Bocholtz en Sint Geertuid. Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Vaals bestellen

Het bestellen van een goed samengesteld bbq- of gourmetarrangement kost geen moeite. Kijk ook eens naar de speciale arrangementen voor kinderen en vegetariers. Ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. U krijgt van ons een bericht over de levertijd op de dag voor uw leverdag. Maakt u zich geen zorgen om de afwas, dat doen wij als de materialen weer vuil bij u worden afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Vaals?

U maakt eerst een keuze voor u en uw gasten. U kunt per persoon kiezen zolang er maar tenminste 1 pakket 5 x wordt besteld. Na het ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging per email. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Vaals, Mechelen, Gulpen, Vijlen, Bocholtz en Sint Geertuid ! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten.