Buffet bestellen Nijmegen

Buffet bestellen Nijmegen

Staat partyservice voor u ook gelijk aan zorgeloos genieten? Dan vindt u de cateraar van Hapjes aan Huis aan uw zijde. Hij biedt een assortiment aan om van te dromen en serveert dit op de meest aantrekkelijke wijze.

Landelijk netwerk, makkelijk bestellen

De cateraar van Hapjes aan Huis bevindt zich met 65 partyservice ondernemers in een landelijk netwerk. Elke cateraar binnen dit netwerk handelt volgens dezelfde richtlijnen. Hierdoor ontmoet u door heel Nederland dezelfde constante kwaliteit.

Het bestellen van uw lunch of buffet in Nijmegen is heel eenvoudig. Via onze website komt u automatisch bij de Hapjes aan Huis cateraar in Nijmegen uit. Die neemt telefonisch contact met u op na het bestellen, zodat u alles met hem kunt doorspreken voorafgaand aan uw evenement.

Buffet uit diverse Europese landen

Ons krachtige partyservice netwerk zorgt voor een uniek assortiment. Zo kunt u zich laten verwennen met Nederlandse stamppotten, maar ook Grieks, Italiaans of Spaanse tapas dingen om uw gunst.

De variatie in gerechten is groot. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om losse hapjes te bestellen, of een frisse salade, eventueel met stokjes saté. Omdat de gerechten warm en koud kunnen zijn, zorgt dit bij de lunch of het buffet voor creatieve combinaties.

Buffet catering Nijmegen

Ook oosterse gerechten

Met voorgaande keuzes is het assortiment nog lang niet uitgeput. Ook Chinees, Thais en Indisch worden door onze cateraar in Nijmegen met de meeste zorg klaargemaakt. Welk buffet u voor uw feest ook kiest, steeds draagt het in hoge mate bij aan een uiterst prettige ambiance.

Vlekkeloze presentatie, eventueel met partytent

De presentatie van buffet en lunch in Nijmegen is vlekkeloos. Op schalen vergezeld van opscheplepels en chafing dishes, worden lunch en buffet geserveerd. Onze cateraar geeft daarbij vakkundig uitleg. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor disposables als dit beter past bij het karakter van uw evenement. Vindt het feest plaats in de buitenlucht, dan verzorgt onze cateraar in Nijmegen ook graag de partytent voor u.

Geef lekker alle zorg uit handen en geniet van onze partyservice. 

Bestel snel een heerlijke lunch of uitgelezen buffet
in Nijmegen op onze uiterst overzichtelijke website!

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.