Buffet catering Ede

Buffet bestellen Ede

Een voortreffelijke lunch of buffet in Ede bestellen? Hapjes aan Huis is u graag van dienst. Of u nu een evenement met honderden bezoekers organiseert of een bescheiden diner met 15 personen. Steeds staat onze partyservice in Ede op volle sterkte voor u klaar.

Onze landelijke standaard

Binnen Hapjes aan Huis werken 65 cateraars verspreid over Nederland samen. Elke cateraar  biedt hetzelfde assortiment aan. Ook de kwaliteit van onze partyservice is door heel Nederland standaard.

Gerechten uit alle windstreken

Bestellen bij een cateraar van Hapjes aan Huis gaat heel gemakkelijk. Gewoon via deze website en met vrije keuze uit alle gerechten.
En dat zijn er nogal wat. Zo kunt u om te beginnen kiezen voor losse hapjes, verse salade of een portie saté tijdens uw receptie. Voor de oosters georiënteerde smaak versiert onze cateraar uw feest graag met een uitgelezen Thais, Chinees of Indisch buffet.

Bent u meer op de Europese smaak gesteld, dan kiest u vast een Grieks of Italiaans buffet of een verrassende Spaanse tapas schotel. Ook de Nederlandse keuken is door onze cateraar niet vergeten. U  bestelt in een handomdraai een bijzonder smaakvol stamppotten buffet in Ede.

Buffet bestellen Ede

Fijne presentatie

Ook de presentatie is bij onze cateraar op een hoge standaard gebaseerd. Wij serveren op mooi servies en zorgen voor opscheplepels en chafing dishes om de gerechten warm te houden. Natuurlijk geeft onze cateraar bij elke opgediende lunch of buffet een korte uitleg. Ook over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken, die doen wij namelijk achteraf voor u.

Ook voor de lunch

Met een lunch verwent onze cateraar uw gasten graag bij een receptie of gezellig buurtfeest overdag. Een lunch in Ede kan ook als lunchpakket aan u worden geleverd. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens een uitje met het personeel of bij een meeting op een afgelegen locatie.

Veel plezier toegewenst!

Bedenk hoeveel werk onze cateraar u met zijn partyservice uit handen neemt. Zorgeloos kunt u van uw eigen evenement genieten.

Gun uzelf dat plezier!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.