Buffet catering Arnhem

Buffet bestellen Arnhem

Vindt u catering ook alleen zinvol als deze echt tot in de puntjes geregeld is? Dan zit u met onze cateraar van Hapjes aan Huis precies op dezelfde lijn. Verzorgt hij voor u de  partyservice, dan geniet u van smaakvolle gerechten die vlekkeloos worden gepresenteerd.

Hoge standaard, makkelijk bestellen

Landelijke samenwerking door onze 65 partyservice ondernemers, heeft tot deze hoge standaard geleid. De werkwijze van elke Hapjes aan Huis cateraar is erop gebaseerd. Hierdoor is overal in Nederland precies hetzelfde menu voorhanden.

Bestellen bij uw Hapjes aan Huis cateraar in Arnhem is daardoor erg gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van ons heldere keuzemenu op de website. Uw postcode zorgt vervolgens dat uw bestelling bij onze cateraar in Arnhem terecht komt.

Buffet in Arnhem uit alle windstreken

De kracht van landelijke samenwerking uit zich ook in een veelzijdige buffet keuze. Nederlandse stamppotten, Spaanse tapas, Italiaans of Grieks; elk buffet lijkt klaargemaakt te zijn in het land van oorsprong. Maar dit is nog niet alles.

Buffet bestellen Arnhem

Uw Hapjes aan Huis cateraar in Arnhem gaat nog een stapje verder. Ook een tongstrelendIndisch, Chinees of Thais buffet kunt u bij hem bestellen.

Culinaire lunch in Arnhem, ook als lunchpakket

En dan de lunches. Zij bestaan uit de beste ingrediënten en u kunt ze bestellen in de meest exclusieve samenstellingen. Bovendien kunnen de ingrediënten zowel warm als koud zijn. De lunch kan worden geserveerd op schalen, maar uw Hapjes aan Huis cateraar verzorgt ook graag een vorstelijk lunchpakket voor u.

Heldere afspraken, persoonlijk contact

Uw cateraar verzorgt de partyservice in Arnhem graag in goed overleg. Na het bestellen via onze website, neemt hij daarom eerst telefonisch contact met u op. Alles wordt dan  doorgesproken en toegespitst op het karakter van uw feest.

Ook voorafgaand aan het bestellen kunt u met ons overleggen. U kunt hiertoe direct contact opnemen via de website of u kunt eerst een offerte aanvragen.

Dankzij duidelijke afspraken maakt onze cateraar in Arnhem uw evenement tot een daverend succes!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.