Buffet catering Apeldoorn

Buffet bestellen Apeldoorn

Een persoonlijke benadering op hoog professioneel niveau? Die treft u aan bij de cateraar in Apeldoorn van Hapjes aan Huis. Zowel de lunch als het buffet in Apeldoorn smaken verrukkelijk als onze cateraar de partyservice voor u verzorgt.

Landelijk netwerk

Landelijk werken 65 partyservice ondernemingen intensief samen. Ze vormen de Hapjes aan Huis keten. Deze samenwerking leidt tot handige schaalvoordelen. Zo is het bestellen centraal geregeld via onze inzichtelijke website. Ook de lunch-, buffet-, High Tea- en BBQ gerechten die de Hapjes aan Huis cateraar aanbiedt, zijn op elke vestiging gelijk.

Bestellen voor kleine en grote evenementen

Bij een cateraar van Hapjes aan Huis is partyservice al interessant vanaf 10 à 15 personen. Viert u een receptie in Apeldoorn, dan vormt een saté buffet met verse salade een prima aankleding hiervan.

Maar ook een uitgebreid buffet in Apeldoorn is bij onze cateraar in goede handen. Zowel 50  als 500 personen bedient onze Hapjes aan Huis cateraar met genoegen.

Buffet bestellen Apeldoorn

Uniek lunch en buffet aanbod

Bestellen gaat gemakkelijk via ons transparante keuzemenu. U klikt aan wat u wilt eten en heeft daarbij de keuze uit een groot aantal gerechten.

Gaat het om een lunch in Apeldoorn dan kiest u zelf de samenstelling. De gerechten kunnen zowel warm als koud zijn. Ook op de buffet keuze heeft u ruime invloed. Kiest u voor oosters, dan toont het menu Thais, Indisch of Chinees. Kiest u voor Europees, dan staan Spaanse tapas, Italiaans of Grieks op het menu. Bovendien vindt ook ons Nederlandse stamppottenbuffet gretig aftrek.
Persoonlijk contact, nette presentatie.

Na het bestellen zoekt onze cateraar in Apeldoorn telefonisch contact met u. Gezamenlijk zet u nog even de puntjes op de i.

Lunch en buffet worden geserveerd op mooi servies, maar u kunt ook voor onze praktische disposables kiezen. Voor de lunch in Apeldoorn geldt bovendien, dat deze ook als lunchpakket kan worden geleverd.

Lunch en buffet in Apeldoorn slagen altijd door
de professionele aandacht van uw Hapjes aan Huis cateraar!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.